Doeken die tijdens een kleurenanalyse gebruikt worden

Kleurenanalyse en Visagie

Kleurenanalyse

Twijfelt u regelmatig over welke haarkleur u laat stralen, kunt u moeilijk kiezen tussen de vele kleuren kleding die tegenwoordig worden aangeboden, of heeft u wel eens een miskoop gedaan omdat een paskamer de kleur van een jurk anders laat uitkomen dan in het echt? Bespaar u zelf deze onnodige kosten dankzij een eenmalige investering. Dankzij de kleurenanalyse weet u precies welke kleur haar, make-up of kleding u het mooiste staat. Dankzij kleurdoeken kijkt Sonja naar de balans tussen het pigment van uw huid uw haren en ogen. Voor ieder mens is het pigment uniek daarom is persoonlijke aandacht voor Sonja erg belangrijk. Op basis van een uitgebreide analyse bepaald Sonja welk seizoen van kleuren uw natuurlijke schoonheid naar boven laten komen. De seizoenen zijn opgedeeld in: lente, zomer, herfst en winter of de combinatie lente/zomer of herst/winter.

Na afloop van de kleurenanalyse ontvangt u make-up advies, een kleurenwaaier met alle kleuren van uw seizoen en een schriftelijk advies.

Doeken die tijdens een kleurenanalyse gebruikt worden

Visagie

Schoonheidssalon Sonja biedt u de mogelijkheid om de ware schoonheid in u naar boven te halen dankzij make-up. Sonja is gespecialiseerd in het opmaken voor iedere gelegenheid, van bruiloften tot fotoshoots, haar make-up zorgt ervoor dat u tijdens deze belangrijke gelegenheden het beste uit u zelf kunt halen. Ze is expert in dit vakgebied en laat zichzelf regelmatig bijscholen om u de nieuwste technieken aan te kunnen bieden. De producten die ze gebruikt om u op te maken kunt u daarnaast zelf aanschaffen in haar winkeltje. Zo kunt u die mooie lippenstift of oogschaduw ook thuis zelf dragen.

Logo